Sensitieve massage Den Haag Leidschenveen-Ypenburg.

Sensitieve Full Body Massage Den Haag/Rijswijk...Full-body-massage Den Haag Leidschenveen-Ypenburg, Voorburg-Leidschendam. Delft Delfgauw Pijnacker-Nootdorp.

Sensitieve massage. Ondek de kracht van het bewuste aanraken... De sensitieve full body massage is een holistische ontspanningsmassage met vloeiende bewegingen over het gehele lichaam. Zachte aanraking brengt de aandacht naar je lichaam, je energie gaat stromen, vastzittende spanningen "smelten." Lange effleurages worden afgewisseld met zachte knedingen, invoelend en sensitief. Onderkleding en handdoeken vormen een obstakel bij deze massage, om die reden lig je naakt op de massagetafel. De houtkachel zorgt voor een aangename temperatuur van minimaal 25 graden. De sensitieve full body massage duurt 75 minuten en geef ik intuitief met gevoel en ervaring alleen aan vrouwen.

Tijdens de sensitieve massage mag je ontvangen, voelen, bewust worden op zowel lichamelijk, geestelijk als ook op emotioneel niveau. Een sensitieve massage is zacht en vol, maar vindt je een stevige massage van de (onder)rug prettig, dit kan. De massage is wellicht wat sensueel, maar geef ik altijd professioneel met respect voor jou en jouw lichaam.

Kies je ervoor om een afspraak te maken, reken dan 30 minuten extra bovenop de tijd van jouw massage en zorg er ook voor dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken.

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon natuurlijk uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer en kan je heel ontspannen weer naar huis. Mocht je nog vragen hebben mail of bel mij op nummer 06-2546.1386, als ik beschikbaar ben beantwoord ik je vragen en anders bel ik je natuurlijk even terug.

[Terug]Ben je woonachtig in de regio Den Haag Leidschenveen-Ypenburg dan zijn wij goed bereikbaar. Gratis parkeren. Ook vanuit Delft, Delfgauw en Pijnacker-Nootdorp zijn we met het openbaar vervoer goed te bereiken met tram 1 en 15 uitstappen Herenstraat Rijswijk 5 minuten lopen. Vanuit Leidschendam-Voorburg zijn we met het openbaar vervoer bus 23 goed bereikbaar, uitstappen Esdoornstraat Rijswijk 2 minuten lopen.