Sensitieve massage Den Haag Leidschenveen-Ypenburg.

De kracht van een zachte sensitieve massage...Full-body-massage Den Haag Leidschenveen-Ypenburg, Voorburg-Leidschendam. Delft Delfgauw Pijnacker-Nootdorp.

Sensitieve massage. De sensitieve massage is een zachte maar zeer krachtige intu├»tieve full body massage.De zachte aanraking heeft een tweeledig effect, namelijk bewustwording en heling. Tijdens de sensitieve massage mag je volop genieten van zachte knedingen en lange fleurages met warme amandelolie. Aandacht voor jou en jouw lichaam helpt je om dichter bij jezelf te komen. Tijdens deze holistische ontspanningsmassage richt ik mij puur op jouw (geblokkeerde) energie├źn.

Kies je ervoor om een afspraak te maken, reken dan 30 minuten extra bovenop de tijd van jouw massage en zorg er ook voor dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken. De houtkachel zorgt voor een aangename sfeer en een temperatuur van minimaal 25 graden.

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon natuurlijk uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer en kan je heel ontspannen weer naar huis. Mocht je nog vragen hebben mail mij even of bel mij op nummer 06-2546.1386, als ik beschikbaar ben beantwoord ik je vragen en anders bel ik je natuurlijk even terug, vergeet niet je nummer mee te sturen...

[Terug]Ben je woonachtig in de regio Den Haag Leidschenveen-Ypenburg dan zijn wij goed bereikbaar. Gratis parkeren. Ook vanuit Delft, Delfgauw en Pijnacker-Nootdorp zijn we met het openbaar vervoer goed te bereiken met tram 1 en 15 uitstappen Herenstraat Rijswijk 5 minuten lopen. Vanuit Leidschendam-Voorburg zijn we met het openbaar vervoer bus 23 goed bereikbaar, uitstappen Esdoornstraat Rijswijk 2 minuten lopen.